autor:

ANCA

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui picant in folie de aluminiu

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 noiembrie 2010

Ingrediente
800g piep de pui dezosat, 3-4 linguri sos picant de ardei, 2 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi, sare,, folie de aluminiu

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati intr-un castron sosul de ardei si uleiul;crestati din loc in loc fiecare piept de pui,cu un cutit apoi impanati carnea cu usturoi;
Ungeti fiecare piept de pui cu amestecul pentru marinat.Dati carnea la rece pentru 3 ore.
Inveliti fiecare piept in folie de aluminiu si il frigeti pe gratarul incins 10 min pe fiecare parte; scoateti pachetelele cu friptura pe o farfurie si le lasati timp de 5 min la racorit,apoi indepartati cu grija folia.Sarati si piperati dupa gust si o serviti alaturi de cartofi pireu/prajiti(sau naturi),impreuna cu o salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui picant in folie de aluminiu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Se toaca prin sita mare carnea de porc si se amesteca cu ceapa, orezul, condimentele, dupa care umplem

1 vot    1 comentariu
3h 50 min
Mancaruri cu carne
Clatite brasovene cu ficatei de pui

Clatite brasovene cu ficatei de pui

Se prajesc usor ficateii, in ulei si apoi se lasa la racit , dupa care se toaca marunt. Ceapa

11 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800g piep de pui dezosat
  • 3-4 linguri sos picant de ardei
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare,
  • folie de aluminiu

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Carne cu sos alb si garnitura de orez