Piept de pui picant in folie de aluminiu

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800g piep de pui dezosat
  • 3-4 linguri sos picant de ardei
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Amestecati intr-un castron sosul de ardei si uleiul;crestati din loc in loc fiecare piept de pui,cu un cutit apoi impanati carnea cu usturoi;

Ungeti fiecare piept de pui cu amestecul pentru marinat.Dati carnea la rece pentru 3 ore.

Inveliti fiecare piept in folie de aluminiu si il frigeti pe gratarul incins 10 min pe fiecare parte; scoateti pachetelele cu friptura pe o farfurie si le lasati timp de 5 min la racorit,apoi indepartati cu grija folia.Sarati si piperati dupa gust si o serviti alaturi de cartofi pireu/prajiti(sau naturi),impreuna cu o salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor