autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui picant, în folie

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Ingrediente
Ingrediente pentru 4 porţii, , 2 bucăţi piept de pui dezosat,, 3 - 4 linguri oţet balsamic,, 2 linguri miere,, 2 linguri ulei de măsline,, 2 căţei de usturoi,, 1/2 linguriţă boia de ardei dulce şi iute,, sare, piper, , folie de aluminiu.

Dificultate: Redusa Timp: 3h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se amestecă într-un castron oţetul, boiaua de ardei, mierea şi uleiul. Apoi, se crestează din loc în loc fiecare piept de pui cu un cuţit bine ascuţit şi se împănează cu usturoi.

2. Se unge fiecare piept de pui cu amestecul pentru marinat. Carnea se dă la rece în jur de 3 ore.

3. Fiecare piept se înveleţte în folie de aluminiu şi se frige pe grătarul încins, timp de 8 - 10 minute pe fiecare parte.

4. Pacheţelele cu friptură se scot pe o farfurie şi se lasă câteva minute la răcorit, apoi se îndepărtează cu grijă folia. Se sărează şi se condimenteză friptura după gust şi se serveşte cu salată de sezon.

Marinare: 3 ore
preparare: 20 minute

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui picant, în folie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptură de porc cu ceapă la tavă

Friptură de porc cu ceapă la tavă

Am pregătit un amestec din 2 căni de apă rece, foi dafin, sare, piper, rozmarin şi usturoiul

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi
Pulpa  si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului

Pulpa si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului

Pulpa si ficatul de miel se spala,se sterg ,se tin la marinat cca doua ore.Dupa ce se scot din marinata,pulpa

5 voturi    17 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 porţii
  • 2 bucăţi piept de pui dezosat,
  • 3 - 4 linguri oţet balsamic,
  • 2 linguri miere,
  • 2 linguri ulei de măsline,
  • 2 căţei de usturoi,
  • 1/2 linguriţă boia de ardei dulce şi iute,
  • sare
  • piper
  • folie de aluminiu.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc impanat
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide