Ingrediente
Ingrediente pentru 4 porţii, , 2 bucăţi piept de pui dezosat,, 3 - 4 linguri oţet balsamic,, 2 linguri miere,, 2 linguri ulei de măsline,, 2 căţei de usturoi,î, 1/2 linguriţă boia de ardei dulce şi iute,, sare, piper, , folie de aluminiu.
Dificultate: Redusa | Timp: 3h 20 min
0 voturi
Mod de preparare
2. Se unge fiecare piept de pui cu amestecul pentru marinat. Carnea se dă la rece în jur de 3 ore.
3. Fiecare piept se înveleţte în folie de aluminiu şi se frige pe grătarul încins, timp de 8 - 10 minute pe fiecare parte.
4. Pacheţelele cu friptură se scot pe o farfurie şi se lasă câteva minute la răcorit, apoi se îndepărtează cu grijă folia. Se sărează şi se condimenteză friptura după gust şi se serveşte cu salată de sezon.
Marinare: 3 ore
preparare: 20 minute
Poftă bună!