autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui picant, în folie

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Ingrediente
Ingrediente pentru 4 porţii, , 2 bucăţi piept de pui dezosat,, 3 - 4 linguri oţet balsamic,, 2 linguri miere,, 2 linguri ulei de măsline,, 2 căţei de usturoi,, 1/2 linguriţă boia de ardei dulce şi iute,, sare, piper, , folie de aluminiu.

Dificultate: Redusa Timp: 3h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se amestecă într-un castron oţetul, boiaua de ardei, mierea şi uleiul. Apoi, se crestează din loc în loc fiecare piept de pui cu un cuţit bine ascuţit şi se împănează cu usturoi.

2. Se unge fiecare piept de pui cu amestecul pentru marinat. Carnea se dă la rece în jur de 3 ore.

3. Fiecare piept se înveleţte în folie de aluminiu şi se frige pe grătarul încins, timp de 8 - 10 minute pe fiecare parte.

4. Pacheţelele cu friptură se scot pe o farfurie şi se lasă câteva minute la răcorit, apoi se îndepărtează cu grijă folia. Se sărează şi se condimenteză friptura după gust şi se serveşte cu salată de sezon.

Marinare: 3 ore
preparare: 20 minute

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui picant, în folie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet Santana

Cotlet Santana

Cotletul de porc se feliaza cam de un cm grosime, se taie jos partea alba cu grasimea.Feliile obtinute

6 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Friptura de porc cu morcovi

Friptura de porc cu morcovi

Am incercat sa combin intr-un fel mai colorat clasica friptura de porc, asortand-o cu morcovi in

1 vot    1 comentariu
25 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 porţii
  • 2 bucăţi piept de pui dezosat,
  • 3 - 4 linguri oţet balsamic,
  • 2 linguri miere,
  • 2 linguri ulei de măsline,
  • 2 căţei de usturoi,
  • 1/2 linguriţă boia de ardei dulce şi iute,
  • sare
  • piper
  • folie de aluminiu.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ceafa de porc la tava cu broccoli si cartofi