1. Se amestecă într-un castron oţetul, boiaua de ardei, mierea şi uleiul. Apoi, se crestează din loc în loc fiecare piept de pui cu un cuţit bine ascuţit şi se împănează cu usturoi.
2. Se unge fiecare piept de pui cu amestecul pentru marinat. Carnea se dă la rece în jur de 3 ore.
3. Fiecare piept se înveleţte în folie de aluminiu şi se frige pe grătarul încins, timp de 8 - 10 minute pe fiecare parte.
4. Pacheţelele cu friptură se scot pe o farfurie şi se lasă câteva minute la răcorit, apoi se îndepărtează cu grijă folia. Se sărează şi se condimenteză friptura după gust şi se serveşte cu salată de sezon.
Marinare: 3 ore
preparare: 20 minute
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii