autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2010

Ingrediente
1 piept de pui dezosat ., 1 ou ., faina ., oregano ., rozmarin ., marar uscat ., sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se bate putin cu ciocanul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper apoi se trece se trece printr-un amestec de ou batut si faina dupa care se \"tavaleste\" prin amestecul de ierburi(oregano,rozmarin,marar).Se aseaza intr-o tava in care am pus hartie pergament si se da la cuptor.Se intoarce de pe o parte pe alta si se lasa pana cand se rumeneste.

Alaturi de o garnitura si o salata este un pranz perfect.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Acesta este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa. Fripturile se fac cum doreste fiecare pe gratar

3 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Ciolan afumat la cuptor cu salatã Coleslaw

Ciolan afumat la cuptor cu salatã Coleslaw

1) Fierbe ciolanul în apã fãrã sare, cu foile de dafin si ardeiul iute. Lasã la fiert cam 30

10 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2010

    Bun si sanatos!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Multumesc,Camelia si te invit la o portie.Pup!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Multumesc,Carmen!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      A iesit foarte frumos. Ti-e mai mare dragul sa-l ai in farfurie.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      Asa este Flori de piatra.Pup!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      O bunatate.Felicitari draga Medi,foarte reusit.Imi place cum ti-a iesit,prezentarea este de nota 10 cu felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Delicios.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat .
  • 1 ou .
  • faina .
  • oregano .
  • rozmarin .
  • marar uscat .
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

vera (Chef de cuisine)

Bun si sanatos!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gãinã la cuptor cu ciuperci