autor:

patronik

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Piept de pui umplut

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
- 4 bucati piept de pui, , - sare, piper, , - 2 linguri de unt, , - 200 g spanac, , - 100 g cascaval, , - 1 ceapa, , - faina, , - 1 ou, , - 3 linguri ulei, , - 75 g pesmet

Dificultate: Medie Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie pe lung, se cresteaza si se desface pana se obtin felii de carne cat mai intinse si subtiri. Se caleste ceapa tocata in ulei, impreuna cu spanacul fiert in prealabil si tocat. Amestecul se sareaza si se pipereaza. Cascavalul se taie cubulete si se amesteca cu spanacul. Cu amestecul rezultat se umplu bucatile de piept de pui, care se prind cu scobitori sa nu se desfaca. Se trec prin faina, ou batut si pesmet, dupa care se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se servesc cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai

14 voturi    3 comentarii
50 min
Fripturi
Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen

Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen

O fripturica simpatica din piept de pui, foarte usor de facut, la cuptor sau pe gratar si ti se pare

7 voturi    1 comentariu
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • - 4 bucati piept de pui
  • - sare
  • piper
  • - 2 linguri de unt
  • - 200 g spanac
  • - 100 g cascaval
  • - 1 ceapa
  • - faina
  • - 1 ou
  • - 3 linguri ulei
  • - 75 g pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Pui a la Chilindron