autor:

patronik

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Piept de pui umplut

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
- 4 bucati piept de pui, , - sare, piper, , - 2 linguri de unt, , - 200 g spanac, , - 100 g cascaval, , - 1 ceapa, , - faina, , - 1 ou, , - 3 linguri ulei, , - 75 g pesmet

Dificultate: Medie Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie pe lung, se cresteaza si se desface pana se obtin felii de carne cat mai intinse si subtiri. Se caleste ceapa tocata in ulei, impreuna cu spanacul fiert in prealabil si tocat. Amestecul se sareaza si se pipereaza. Cascavalul se taie cubulete si se amesteca cu spanacul. Cu amestecul rezultat se umplu bucatile de piept de pui, care se prind cu scobitori sa nu se desfaca. Se trec prin faina, ou batut si pesmet, dupa care se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se servesc cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai

14 voturi    3 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • - 4 bucati piept de pui
  • - sare
  • piper
  • - 2 linguri de unt
  • - 200 g spanac
  • - 100 g cascaval
  • - 1 ceapa
  • - faina
  • - 1 ou
  • - 3 linguri ulei
  • - 75 g pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Friptura de porc elvetiana
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide