autor:

patronik

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Piept de pui umplut

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
- 4 bucati piept de pui, , - sare, piper, , - 2 linguri de unt, , - 200 g spanac, , - 100 g cascaval, , - 1 ceapa, , - faina, , - 1 ou, , - 3 linguri ulei, , - 75 g pesmet

Dificultate: Medie Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie pe lung, se cresteaza si se desface pana se obtin felii de carne cat mai intinse si subtiri. Se caleste ceapa tocata in ulei, impreuna cu spanacul fiert in prealabil si tocat. Amestecul se sareaza si se pipereaza. Cascavalul se taie cubulete si se amesteca cu spanacul. Cu amestecul rezultat se umplu bucatile de piept de pui, care se prind cu scobitori sa nu se desfaca. Se trec prin faina, ou batut si pesmet, dupa care se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se servesc cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piepturile de pui se spala, se usuca, se sareaza, se pipereaza si se presara cu condimentul pentru

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii

12 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • - 4 bucati piept de pui
  • - sare
  • piper
  • - 2 linguri de unt
  • - 200 g spanac
  • - 100 g cascaval
  • - 1 ceapa
  • - faina
  • - 1 ou
  • - 3 linguri ulei
  • - 75 g pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Fasole lata cu manzat