autor:

alice

» » Fripturi

Piept de pui umplut

Autor: alice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
- 4 bucăţi de piept de pui, dezosat, fără piele, - 4-6 linguri orez,, - ciuperci, o legatura mica de patrunjel, tocata (sau o legatura mica de mărar, tocata), - 1 morcov, 1 telina medie,, - 2 linguri ulei de masline, - condimente (piper, boia de ardei iute sau cury, un praf nucşoara sau enibahar, maghiran, busuioc, cimbru), - sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe orezul cca.5-8 min, se adaugă legumele tocate mărunt, se asezonează cu sare şi restul condimentelor.

Se încălzeşte cuptorul la 190° C/gaz 5. Se face o crestătură adâncă în fiecare piept de pui, ca sa se formeze câte un buzunar. Se umplu buzunarele cu amestecul, apoi se asaza pieptii într-o tava. Se ung cu ulei pe deasupra si se dau la cuptor 20 de minute, pana se fac bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus ,se pipereaza si condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi de cca 2cm. Se fierb in apa cu sare pana le ramane

26 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 4 bucăţi de piept de pui
  • dezosat
  • fără piele
  • - 4-6 linguri orez,
  • - ciuperci
  • o legatura mica de patrunjel
  • tocata (sau o legatura mica de mărar
  • tocata)
  • - 1 morcov
  • 1 telina medie,
  • - 2 linguri ulei de masline
  • - condimente (piper
  • boia de ardei iute sau cury
  • un praf nucşoara sau enibahar
  • maghiran
  • busuioc
  • cimbru)
  • - sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de alice
chili con carne

chili con carne

- Fasolea se spala si se pune la fiert. - Ceapa, ardeiul capia si ardeiul iute se toaca marunt,

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
budinca de paste cu branza si merisor

budinca de paste cu branza si merisor

Intr-o oala mai inalta se fierb pastele. Dupa ce au fiert se trec printr-un jet de apa rece si se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ceafa de porc la Dubletta