autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui umplut la cuptor

Autor: angy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: angy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Ingrediente
-4-5 piepti, -4-5 felii de cascaval taiat subtire, -4-5 felii de bacon taiat subtire, -piper, -cimbru-optional, -2 catei usturoi, -1/2 ceapa, -1 morcov taiat rondele, -2-3 lg de smantana-optional, -1/2 pahar vin alb, -1/2 pahar apa, -2-3 lg de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

7 voturi

Mod de preparare


Pieptii se curata de pielite, se spala. Cu un cutit ascutit se face lateral un "buzunaras" unde se vor introduce: felia de cascaval si felia de bacon, acestea fiind rulate amandoua. Se ung cu putin ulei, se sareaza si pipereaza. In vas se pune uleiul, vinul, apa, usturoiul, ceapa, morcovul si se introduc la cuptor la 175 de grade. Se stropeste din cand in cand. Cand este gata se adauga smantana si se mai lasa 2-3 minute la cuptor. Se poate servi cu cartofi pai, piure, legume, paste etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piepturile de pui se spala, se usuca, se sareaza, se pipereaza si se presara cu condimentul pentru

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Snitele umplute cu cascaval

Snitele umplute cu cascaval

Carnea se bate bine,se condimenteaza,peste fiecare se pune o felie de cascaval,se ruleaza si se prinde

6 voturi    9 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Deosebit. Felicitari!

  • Fara foto

    petrica , 16 decembrie 2009

    imi place si mie este bun mai ales pentru cei care tiu dieta

  • Fara foto

    andreeea , 16 decembrie 2009

    soper soper delicios pentru bebelushi si pentru cei mari!!! you love

    • Fara foto

      bibiloi , 03 decembrie 2009

      L-am mancat inainte sa se raceasca suprer,astept si unul cu stafide.(Sultanas)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

7 voturi

Ingrediente

  • -4-5 piepti
  • -4-5 felii de cascaval taiat subtire
  • -4-5 felii de bacon taiat subtire
  • -piper
  • -cimbru-optional
  • -2 catei usturoi
  • -1/2 ceapa
  • -1 morcov taiat rondele
  • -2-3 lg de smantana-optional
  • -1/2 pahar vin alb
  • -1/2 pahar apa
  • -2-3 lg de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de angy
Chec cu morcovi

Chec cu morcovi

Se separa ouale, galbenusurile de albusuri, morcovii de taie in rondele. In blender se pun morcovii,

8 voturi    6 comentarii
40 min
Prajituri

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Deosebit. Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Jumari