Pieptii se curata de pielite, se spala. Cu un cutit ascutit se face lateral un "buzunaras" unde se vor introduce: felia de cascaval si felia de bacon, acestea fiind rulate amandoua. Se ung cu putin ulei, se sareaza si pipereaza. In vas se pune uleiul, vinul, apa, usturoiul, ceapa, morcovul si se introduc la cuptor la 175 de grade. Se stropeste din cand in cand. Cand este gata se adauga smantana si se mai lasa 2-3 minute la cuptor. Se poate servi cu cartofi pai, piure, legume, paste etc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii