Ingrediente
-4-5 piepti, -4-5 felii de cascaval taiat subtire, -4-5 felii de bacon taiat subtire, -piper, -cimbru-optional, -2 catei usturoi, -1/2 ceapa, -1 morcov taiat rondele, -2-3 lg de smantana-optional, -1/2 pahar vin alb, -1/2 pahar apa, -2-3 lg de ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
7 voturi
Mod de preparare
Pieptii se curata de pielite, se spala. Cu un cutit ascutit se face lateral un "buzunaras" unde se vor introduce: felia de cascaval si felia de bacon, acestea fiind rulate amandoua. Se ung cu putin ulei, se sareaza si pipereaza. In vas se pune uleiul, vinul, apa, usturoiul, ceapa, morcovul si se introduc la cuptor la 175 de grade. Se stropeste din cand in cand. Cand este gata se adauga smantana si se mai lasa 2-3 minute la cuptor. Se poate servi cu cartofi pai, piure, legume, paste etc.
bibiloi , 03 decembrie 2009
L-am mancat inainte sa se raceasca suprer,astept si unul cu stafide.(Sultanas)