1) Decojeste si scoate semintele gutuilor, pune într-un recipient cu apã si suc de lãmâie sã nu se oxideze.
2) Cresteazã pieptul de ratã si condimenteazã.
3) Pune gutuile la fiert cu zahãrul, scortisoara si apã sã acopere.
4) Se pune untul la topit si se adaugã gutuile la prãjit pe ambele pãrti.
5)Pune la prãjit pieptul cu uleiul de mãsline, cu pielea în jos, când sa rumenit frumos pe ambele pãrti se scoate pe farfuria de servit.
În sosul rãmas de la fripturã se pune maizena, smântâna si vinul de Porto si se lasã sã se îngroase la foc mic.
Serveste pieptul tãiat felii, cu sos de Porto si garnitura de gutui.
Merge si cu garniturã de castane sau cartofi.
Pentru o cinã specialã o recomand cu drag:)
Poftã bunã!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii