autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de vitel umplut

Autor: opris alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: opris alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009

Ingrediente
2 kg piept de vitel, 1/2 kg ficat de vitel, 200 g franzela, 200 g smantana, 4 oua, 1 ceapa mare, untdelemn, patrunjel, 200 g morcov, 300 - 400 g carne ce cade de la fasonare, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

De la pieptul de vitel se scot coastele. Bucata trebuie sa aiba 25 - 30 cm latime. Carnea care se taie de pe margini se trece prin masina impreuna cu ficatul, ceapa tocata si calita in 6 - 7 linguri de untdelemn, franzela muiata in apa si bine stoarsa. La tocatura se adauga smantana, patrunjelul tocat, ouale crude, piper si sare. La piept se cos toate gaurile, se umple cu tocatura. Morcovul taiat sferturi se introduce in tocatura pe lungime. Se frige in cratita, acoperit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de vitel umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptură de porc la tavă

Friptură de porc la tavă

Tăiem carnea în felii potrivite şi le aşezăm în tava de aragaz, sau tava specială pentru fripturi.

6 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Friptura de gasca exceptionala

Friptura de gasca exceptionala

Gasca se condimenteaza la interior cu sare si piper mai ales ,din belsug. Gortocala ,merele si

14 voturi    8 comentarii
3h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Tare gustos trebuie sa fie...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 kg piept de vitel
  • 1/2 kg ficat de vitel
  • 200 g franzela
  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • 1 ceapa mare
  • untdelemn
  • patrunjel
  • 200 g morcov
  • 300 - 400 g carne ce cade de la fasonare
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de opris alina
Salata de avocado

Salata de avocado

Avocado se spala, se curata si taie cubulete medii; Crabii se taie rondele (dupa forma care o

3 voturi    5 comentarii
15 min
Salate reci
Salata Shuba

Salata Shuba

Se fierb cartofii, morcovii, sfecla si oul si apoi se curata de coaja. Ceapa, albusul de la

15 voturi    5 comentarii
15 min
Salate reci
Salata mexicana de fasole

Salata mexicana de fasole

Intr-un bol mare amestecati toate ingredientele mentionate mai sus si lasati la frigider timp de

5 voturi    5 comentarii
15 min
Salate reci

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui umplut