Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 sticla vin alb sec, 140 gr. zahar, ½ baton de vanilie, 4 feliute de portocala (cu coaja), 4 feliute de lamiie (cu coaja), 4 piersici mari, 2 galbenusuri de ou, 2 linguri de frisca batuta, 1 lingura de lichior de portocale (mandarine), 80 gr. fragi (capsuni), 1 lingura zeama de lamiie
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Se pune vinul la fiert intr-o cratita cu 120 gr. zahar, vanilia, feliile de portocala si cele de lamiie. Cind incepe sa clocoteasca se adauga piersicile, se readuce in clocot, se acopera pe trei sferturi si se fierbe incet 4-5 min. Se da la o parte si se lasa sa se raceasca piersicile in sos. Se rezerva siropul si se pun piersicile la rece.
Se presara cu fragi (capsuni) si se serveste
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu fragi si spuma de portocale" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Pentru aluat, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si
12 voturi
15 comentarii
3h
Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema.Apoi se adauga uleiul
1 vot
1 comentariu
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate