Se pune carnea intr-un castron, se adauga ceapa taiata cubulete.
Se pun la fiert cartofii. Dupa ce sunt fierti bine se zdrobesc (ca la piuree dar fara sa adaugati nimic lichid) si se adauga peste carne. Painea se uda, se stoarce si se pune peste compozitia anterioara. Se adauga oualele, verdeata, usturoiul, sarea si piperul.
Se fac piftelute (mai mici sau mai mari), se dau prin faina si se prajesc in baie de ulei.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii