Piftele

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Piftele

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata vita+porc
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 3 cartofi
  • 2 felii de paine
  • patrunjel, marar
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se pune carnea intr-un castron, se adauga ceapa taiata cubulete.

Se pun la fiert cartofii. Dupa ce sunt fierti bine se zdrobesc (ca la piuree dar fara sa adaugati nimic lichid) si se adauga peste carne. Painea se uda, se stoarce si se pune peste compozitia anterioara. Se adauga oualele, verdeata, usturoiul, sarea si piperul.

Se fac piftelute (mai mici sau mai mari), se dau prin faina si se prajesc in baie de ulei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise