autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Piftie de pasare

Autor: Murarasu Oana Nicoleta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Murarasu Oana Nicoleta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 decembrie 2015

Ingrediente
Carne de pasare 1 kg, usturoi 15 g, sare.

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se curata pasarea, se parleste la o flacara de aragaz, se spala in mai multe ape, se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a dat in fiert se spumeaza si se continua fierberea pana cand carnea este fiarta, iar supa se leaga. Se scot oasele si se repartizeaza carnea pe farfurii. Se piseaza usturoiul, se pune intr-o strecuratoare si se strecoara supa in farfurii prin mujdeiul de usturoi. Se lasa farfuriile la frig cate va ore ca sa se inchege.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Piftie de pasare

Piftie de pasare

Toata carnea si oasele se spala bine si se pune intr-o oala cu apa la fiert ca ptr supa mai putina

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Biscuiti de casa cu cacao

Biscuiti de casa cu cacao

Scoate ingredientele din frigider cu cel puțin o oră înainte, să ajungă la temperatura

2 voturi    1 comentariu
35 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2015

    O fi buna la gust,dar aspectul lasa de dorit!!

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Murarasu Oana Nicoleta
Cozonaci Moldovenesti

Cozonaci Moldovenesti

Cozonac Cantitati 1kg faina, 10-15 oua, 300 g zahar, 250 gr unt. 100 gr untdelemn, 50 gr rom, 1/2

7 voturi    0 comentarii
3h 50 min
Retete de Pasti
Lebervurst

Lebervurst

Capul de porc si soricul se fierb impreuna. Capul se dezoseaza si se taie bucati iar soricul se taie

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun
Peste Prajit

Peste Prajit

Pestele se curata de solzi, se scot intestinele si bronhiile si se spala bine. Se portioneaza, se

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Craciun
LUBITA

LUBITA (Chef de cuisine)

O fi buna la gust,dar aspectul lasa de dorit!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Placinte cu dulceata de caise si migdale prajite Placinte cu dulceata de caise si migdale prajite

Laptele se incalzeste usor si se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat pana acestea se topesc. Se adauga si drojdia, apoi amestecam.

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aluaturi si Foietaje
Sarmale cu varza dulce in vas de lut Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici, apoi se calesc impreuna cu jumatate din cantitatea de ulei

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pepene galben cu fructe in aspic