PILAF CU PIPOTE DE PUI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1kg pipote pui
  • -3 morcovi
  • -1 telina
  • -1 ceapa
  • -1 cana de orez
  • -3 cani de supa
  • -1 lingura de patrunjel
  • -sare, piper

Mod de preparare

Pipotele de pui spalate si curatate se fierb in apa cu sare. Morcovii, telina si ceapa se taie cubulete. Cand pipotele au fiert se amesteca cu orezul, morcovii, telina, ceapa si patrunjelul taiat fin, se adauga cele 3 cani de supa se condimenteaza si se lun la cuptor la foc potrivit ptr 30 minute.

Enjoy!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise