autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf cu prune uscate

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-250 g prune uscate, -200 g orez, -5 linguri ulei, -1 ceapa, -2 cesti apa, -3 linguri zahar, -sare

Dificultate: Medie Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Se spala foarte bine prunele si orezul, iar ceapa se taie marunt. Intr-o cratita se pun uleiul si ceapa la foc mic sa se inmoaie ceapa. Se adauga sare, zahar, prunele, 2 cesti apa si se lasa sa fiarba. Cand apa a scazut la jumatate se pune orezul si se lasa sa fiarba 20 de minute. Se serveste cald, dar este bun si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu prune uscate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
dovlecei umpluti--la cuptor

dovlecei umpluti--la cuptor

==dovleceii de spala se taie dea lungul si de scoate dinauntru cu o lingurita dovlecelul dupa care,se

23 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole verde cu pui

Fasole verde cu pui

Se spala puiul si se taie cum doriti si se pune in tava cu putina apa,se da la cuptor Fasolea fideluta

6 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • -250 g prune uscate
  • -200 g orez
  • -5 linguri ulei
  • -1 ceapa
  • -2 cesti apa
  • -3 linguri zahar
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Barcute inamorate Barcute inamorate

Se spala, se sterg si apoi li se indeparteaza cotoarele la vinete, apoi se taie pe lung,in 2 jumatati egale. Se indepartea miezul cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Tarta cu legume