Se spala foarte bine prunele si orezul, iar ceapa se taie marunt. Intr-o cratita se pun uleiul si ceapa la foc mic sa se inmoaie ceapa. Se adauga sare, zahar, prunele, 2 cesti apa si se lasa sa fiarba. Cand apa a scazut la jumatate se pune orezul si se lasa sa fiarba 20 de minute. Se serveste cald, dar este bun si rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii