Reteta postata pe: 23 iunie 2008
Ingrediente
-3 dovlecei, -1 ceasca mare cu orez, -3 cesti apa, -1/2 ceasca bulion de rosii, -2 cepe, -2 ardei grasi, 1 catel de usturoi, -marar verde, -sare, -piper, -3-4 linguri ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se rad dovleceii de coaja si se taie in forma de cuburi mai marisoare.Ceapa,usturoiul si ardeii se toaca si se pun intr-o cratita cu ulei,pe foc mic,sa se inmoaie bine.Se adauga marar tocat,sare,piper si la urma dovleceii.Se lasa sa se inmoaie impreuna,la foc mic.Apoi,se amesteca cu orezul spalat si tinut in apa.Se toarna bulionul de rosii si apa si se introduce in cuptor sa fiarba pana scade apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de dovlecei" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orezul se alege,se spala in mai multe ape,se pune la fiert in apa imbogatita cu 2 cubulete supa;
Dovleceii
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010
O bunatate !