autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf rapid

Autor: ANDREEA TRIFAN (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANDREEA TRIFAN (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2006

Ingrediente
1 cana orez, 4 cani apa, ulei, 1 lingura vegeta, piper, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

86 voturi

Mod de preparare

Se incinge uleiul si se rumeneste foarte putin orezul, apoi se adauga exact de 4 ori cantitatea de apa, vegeta, se acopera cu un capac si se lasa la fiert la foc mic pana scade toata apa, fara sa se amestece in timpul fierberii. La final se adauga piper si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf rapid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parjoale cu fasole verde

Parjoale cu fasole verde

Se toaca carnea inca o data impreuma cu ceapa verde ( se poate adauga un cartof crud sau o felie

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza cu masline la cuptor

Varza cu masline la cuptor

Se toaca varza. Se taie rondele ceapa si maslinele. Se curata cartofii, se spala si se taie felii.

4 voturi    3 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    lavinia , 19 noiembrie 2009

    voi incerca si eu

    • Fara foto

      Cosmin 18 ani , 02 septembrie 2009

      Bun pilaf mi-a iesit:)) Prieteniei 14 A 2 ! Judet:Bacau

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

86 voturi

Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 4 cani apa
  • ulei
  • 1 lingura vegeta
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Conopida la cuptor