autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf rapid

Autor: ANDREEA TRIFAN (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANDREEA TRIFAN (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2006

Ingrediente
1 cana orez, 4 cani apa, ulei, 1 lingura vegeta, piper, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

86 voturi

Mod de preparare

Se incinge uleiul si se rumeneste foarte putin orezul, apoi se adauga exact de 4 ori cantitatea de apa, vegeta, se acopera cu un capac si se lasa la fiert la foc mic pana scade toata apa, fara sa se amestece in timpul fierberii. La final se adauga piper si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf rapid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de pui cu sos de ton, cartofi taranesti si salata de rosii

Pulpe de pui cu sos de ton, cartofi taranesti si salata de rosii

Pulpele de pui se clatesc in apa rece, se zvanta cu un prosop de bucatarie din hartie si se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci de padure cu oua

Ciuperci de padure cu oua

Intr-o tigaie se pun 3 linguri cu ulei si se calesc ceapa si usturoiul tocate marunt.Cand ceapa incepe

5 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    lavinia , 19 noiembrie 2009

    voi incerca si eu

    • Fara foto

      Cosmin 18 ani , 02 septembrie 2009

      Bun pilaf mi-a iesit:)) Prieteniei 14 A 2 ! Judet:Bacau

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

86 voturi

Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 4 cani apa
  • ulei
  • 1 lingura vegeta
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cartofi boieresti