Piperadă

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 ardei graşi (de preferinţă de două culori)
  • 4 roşii
  • 4 linguri ulei de măsline
  • piper
  • piper cayenne
  • 4 ouă
  • sare.

Mod de preparare

Se taie solzi cele 2 cepe şi se pun în 4 linguri de ulei, se adaugă usturoiul tocat mărunt şi ardeiul tăiat julien. Când se înmoaie se adaugă roşiile tăiate fără seminţe, piperul şi piperul cayenne. Se fierbe până scade iar deasupra se sparg oule întregi sau bătute.

Se serveşte cu carne friptă şi pâine prăjită.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor