autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

PIPERCHI DINJICATE TSARGASITI (ARDEI PRAJIT A LA BUNICA)

Autor: mela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mela (Bucatar sef)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
2 kg ardei gras, 1/2 kg rosii, 1/2 kg telemea oaie, 5 oua, 150 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Uleiul se incinge intr-un vas destul de adanc,apoi se adauga ardeii curatati,spalati,strcurati si taiati bucati mici.Se amesteca pana se inmoaie,apoi se adauga rosiile curatate,spalate si taiate cubulete mici,continuand amestecul.Se adauda spre final temeleaua sfaramata si ouale batute spuma.Se mai lasa 10 min dupa care se ia de pe foc.
Se serveste cald sau rece dupa preferinta.
La servire se mai poate presara deasupra telemea.
Orixi buna!(Pofta buna!)
Daca ti-a placut reteta noastra "PIPERCHI DINJICATE TSARGASITI (ARDEI PRAJIT A LA BUNICA)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CARTOFI CU CARNATI LA CUPTOR

CARTOFI CU CARNATI LA CUPTOR

Se curata cartofii si se taie taraneste, se portioneaza carnatii totul se pune intr-o tava in care

21 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de sfecla rosie

Ciorba de sfecla rosie

Se curata prazul,se toaca si se undeste, se adauga apoi morcovul ras,pastarnacul tocat cubulete si

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Super !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Cred ca este foarte bun, am sa fac si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 kg ardei gras
  • 1/2 kg rosii
  • 1/2 kg telemea oaie
  • 5 oua
  • 150 ml ulei

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Fasole batuta