autor:

lailaobaid

» » Mancaruri cu peste

Pirjoale de peste

Autor: lailaobaid (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Tarile Arabe


    Reteta postata pe: 01 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lailaobaid (Chef de cuisine)   
Specific:  

Tarile Arabe


Reteta postata pe: 01 ianuarie 2011

Ingrediente
- 1kg de fileu de peste, taiat cubulete foarte-foarte mici, sau daca aveti robot de bucatarie tocati marunt fileul,, - jumate pahar de patrunjel verde, bine maruntit,, - o patrime de pahar de coriandru verde, bine maruntit,, - 5 catei de usturoi, tocati,, - doua felii de pine, folositi ori ce fel de pine aveti la indemina, important sa vi se primeasca un pahar de miez de piine,, - 1-2 oua,, - jumate lingurita de pudra de coriandru, , - jumate de lingurita de tarhon,, - un pic de oregano, rose marry, busuioc uscat, sare, chiper negru dupa gust., - pesmete sfarimat pentru a se inveli pirjoalele., - Ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

- Se marunteste fileul de peste.
- Se scoate miezul de piine.
- Se marunteste patrunjelul, coriandrul, se tochiaza usturoiul.
- Se amesteca toate ingredientele impreuna, se sareaza, condimenteaza si se fac pirjoale cam de jumatate din marimea palmei, foarte atent ca la inceput se va parea ca farsul acesta nu se prinde bine, dupa ce formati pirjoalele le dati prin pesmete si le puneti pe o tava presurata cu pesmete.
- Se pun pirjoalele in tigaiea infierbintata la foc mic si se prajesc pina devin aurii, se servesc dupa dorinta...orez, piureu de cartofi...
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirjoale de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fructe de mare in clatite cu tarhon

Fructe de mare in clatite cu tarhon

1. Pentru clatite, se pun faina, albusul, laptele, tarhonul, sarea si piperul intr-un blender si

12 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon cu lamaie

Somon cu lamaie

Presaram un strat de sare mare in dubletta,peste care asezam somonul stropit cu ulei de masline si

25 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • - 1kg de fileu de peste
  • taiat cubulete foarte-foarte mici
  • sau daca aveti robot de bucatarie tocati marunt fileul,
  • - jumate pahar de patrunjel verde
  • bine maruntit,
  • - o patrime de pahar de coriandru verde
  • bine maruntit,
  • - 5 catei de usturoi
  • tocati,
  • - doua felii de pine
  • folositi ori ce fel de pine aveti la indemina
  • important sa vi se primeasca un pahar de miez de piine,
  • - 1-2 oua,
  • - jumate lingurita de pudra de coriandru
  • - jumate de lingurita de tarhon,
  • - un pic de oregano
  • rose marry
  • busuioc uscat
  • sare
  • chiper negru dupa gust.
  • - pesmete sfarimat pentru a se inveli pirjoalele.
  • - Ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de lailaobaid
Vinete umplute

Vinete umplute

Se taie vinetele in jumate de-a lungul, cu o lingura se scoate miezul. Se prajeste ceapa, morcovul

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sandwich mini pizza

Sandwich mini pizza

Se taie bagheta in jumate de-a lungul, dupa care se taie felii de-a latul, se ung cu uleiul de masline

21 voturi    6 comentarii
1h
Sandviciuri
paste gratin

paste gratin

- Se fierb macaroanele in apa cu sare si ulei. - Se prajeste ceapa cu usturoiul in ulei de masline

6 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

o bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Ostropel de macrou