autor:

lailaobaid

» » Mancaruri cu peste

Pirjoale de peste

Autor: lailaobaid (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Tarile Arabe


    Reteta postata pe: 01 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lailaobaid (Chef de cuisine)   
Specific:  

Tarile Arabe


Reteta postata pe: 01 ianuarie 2011

Ingrediente
- 1kg de fileu de peste, taiat cubulete foarte-foarte mici, sau daca aveti robot de bucatarie tocati marunt fileul,, - jumate pahar de patrunjel verde, bine maruntit,, - o patrime de pahar de coriandru verde, bine maruntit,, - 5 catei de usturoi, tocati,, - doua felii de pine, folositi ori ce fel de pine aveti la indemina, important sa vi se primeasca un pahar de miez de piine,, - 1-2 oua,, - jumate lingurita de pudra de coriandru, , - jumate de lingurita de tarhon,, - un pic de oregano, rose marry, busuioc uscat, sare, chiper negru dupa gust., - pesmete sfarimat pentru a se inveli pirjoalele., - Ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

- Se marunteste fileul de peste.
- Se scoate miezul de piine.
- Se marunteste patrunjelul, coriandrul, se tochiaza usturoiul.
- Se amesteca toate ingredientele impreuna, se sareaza, condimenteaza si se fac pirjoale cam de jumatate din marimea palmei, foarte atent ca la inceput se va parea ca farsul acesta nu se prinde bine, dupa ce formati pirjoalele le dati prin pesmete si le puneti pe o tava presurata cu pesmete.
- Se pun pirjoalele in tigaiea infierbintata la foc mic si se prajesc pina devin aurii, se servesc dupa dorinta...orez, piureu de cartofi...
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirjoale de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav cu sos la cuptor

Pastrav cu sos la cuptor

Pastravul trecut prin faina de grau se rumeneste uniform in tigaia cu unt incins. Asezi pestele in

242 voturi    24 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Creveti dulci picanti cu usturoi si cu orez(basmati)

Creveti dulci picanti cu usturoi si cu orez(basmati)

Taiem marunt usturoiul. Taiem marunt ciapa verde o vom folosi pentru decorare. Pregatim orezul:

16 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • - 1kg de fileu de peste
  • taiat cubulete foarte-foarte mici
  • sau daca aveti robot de bucatarie tocati marunt fileul,
  • - jumate pahar de patrunjel verde
  • bine maruntit,
  • - o patrime de pahar de coriandru verde
  • bine maruntit,
  • - 5 catei de usturoi
  • tocati,
  • - doua felii de pine
  • folositi ori ce fel de pine aveti la indemina
  • important sa vi se primeasca un pahar de miez de piine,
  • - 1-2 oua,
  • - jumate lingurita de pudra de coriandru
  • - jumate de lingurita de tarhon,
  • - un pic de oregano
  • rose marry
  • busuioc uscat
  • sare
  • chiper negru dupa gust.
  • - pesmete sfarimat pentru a se inveli pirjoalele.
  • - Ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de lailaobaid
Vinete umplute

Vinete umplute

Se taie vinetele in jumate de-a lungul, cu o lingura se scoate miezul. Se prajeste ceapa, morcovul

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sandwich mini pizza

Sandwich mini pizza

Se taie bagheta in jumate de-a lungul, dupa care se taie felii de-a latul, se ung cu uleiul de masline

21 voturi    6 comentarii
1h
Sandviciuri
paste gratin

paste gratin

- Se fierb macaroanele in apa cu sare si ulei. - Se prajeste ceapa cu usturoiul in ulei de masline

6 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu sepie