Ingrediente
- 1kg de fileu de peste, taiat cubulete foarte-foarte mici, sau daca aveti robot de bucatarie tocati marunt fileul,, - jumate pahar de patrunjel verde, bine maruntit,, - o patrime de pahar de coriandru verde, bine maruntit,, - 5 catei de usturoi, tocati,, - doua felii de pine, folositi ori ce fel de pine aveti la indemina, important sa vi se primeasca un pahar de miez de piine,, - 1-2 oua,, - jumate lingurita de pudra de coriandru, , - jumate de lingurita de tarhon,, - un pic de oregano, rose marry, busuioc uscat, sare, chiper negru dupa gust., - pesmete sfarimat pentru a se inveli pirjoalele., - Ulei pentru prajit.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
4 voturi
Mod de preparare
- Se scoate miezul de piine.
- Se marunteste patrunjelul, coriandrul, se tochiaza usturoiul.
- Se amesteca toate ingredientele impreuna, se sareaza, condimenteaza si se fac pirjoale cam de jumatate din marimea palmei, foarte atent ca la inceput se va parea ca farsul acesta nu se prinde bine, dupa ce formati pirjoalele le dati prin pesmete si le puneti pe o tava presurata cu pesmete.
- Se pun pirjoalele in tigaiea infierbintata la foc mic si se prajesc pina devin aurii, se servesc dupa dorinta...orez, piureu de cartofi...