autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piure de spanac

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-1 kg spanac, -50 g unt, -1 praf de sare, -apa, -1 lingura faina, -1/2 pahar lapte

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe spanacul in apa cu sare.Spanacul se fierbe descoperit ca sa-si pastreze culoarea verde.Se scurge,se toaca bine pe un fund de lemn,se pune in cratita,se amesteca cu untul,cu faina,cu laptele si se lasa sa fiarba amestecand pana se ingroasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac

Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac

Se curata muschiuletul, se spala si se sterge de apa, se unge cu mustarul amestecat cu uleiul de

5 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

Daca spanacul este crud, de la piata, el va trebui spalat bine, se vor arunca cotoarele iar frunzele

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Este o bunatate !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 04 iulie 2008

    se poate adauga si 2-3 catei de usturoi pisati. Se serveste cu oua, chiftele sau friganele.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -1 kg spanac
  • -50 g unt
  • -1 praf de sare
  • -apa
  • -1 lingura faina
  • -1/2 pahar lapte

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute de legume