autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piure de spanac

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-1 kg spanac, -50 g unt, -1 praf de sare, -apa, -1 lingura faina, -1/2 pahar lapte

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe spanacul in apa cu sare.Spanacul se fierbe descoperit ca sa-si pastreze culoarea verde.Se scurge,se toaca bine pe un fund de lemn,se pune in cratita,se amesteca cu untul,cu faina,cu laptele si se lasa sa fiarba amestecand pana se ingroasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac

Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac

Se curata muschiuletul, se spala si se sterge de apa, se unge cu mustarul amestecat cu uleiul de

5 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Piure de conopida cu spanac si sos de tomate

Piure de conopida cu spanac si sos de tomate

Buchetele de conopida se fierb in apa cu sare pana cand se inmoaie apoi se fac piure cu 100 ml lapte

3 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Este o bunatate !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 04 iulie 2008

    se poate adauga si 2-3 catei de usturoi pisati. Se serveste cu oua, chiftele sau friganele.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -1 kg spanac
  • -50 g unt
  • -1 praf de sare
  • -apa
  • -1 lingura faina
  • -1/2 pahar lapte

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
MANCARICA DE ARDEI COPTI CU SUC DE ROSII