Pizza

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Pizza

Ingrediente

  • Faina 1/2 kg
  • 25 gr drojdie
  • apa 200ml+5 linguri ulei si sare
  • salam
  • rosii
  • bulion
  • gogosari piper cascaval ulei de masline.

Mod de preparare

Din faina drojdie apa, sare ulei se framanta un aluat care se lasa la frigider cam 2 ore .Dupa se desparte aluatul in doua, tava se tapeteaza cu faina o parte de aluat se aseaza in tava se pune bulion amestecat cu un pic de apa se amesteca si se unge aluatul se adauga salam feliat ,gogosar ardei, rosii felii se adauga sare piper se stropeste cu putin ulei de masline si se pune la cuptor cam 30 min.Cu restul de aluat se mai face o pizza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise