Din faina drojdie apa, sare ulei se framanta un aluat care se lasa la frigider cam 2 ore .Dupa se desparte aluatul in doua, tava se tapeteaza cu faina o parte de aluat se aseaza in tava se pune bulion amestecat cu un pic de apa se amesteca si se unge aluatul se adauga salam feliat ,gogosar ardei, rosii felii se adauga sare piper se stropeste cu putin ulei de masline si se pune la cuptor cam 30 min.Cu restul de aluat se mai face o pizza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii