Din faina drojdie apa, sare ulei se framanta un aluat care se lasa la frigider cam 2 ore .Dupa se desparte aluatul in doua, tava se tapeteaza cu faina o parte de aluat se aseaza in tava se pune bulion amestecat cu un pic de apa se amesteca si se unge aluatul se adauga salam feliat ,gogosar ardei, rosii felii se adauga sare piper se stropeste cu putin ulei de masline si se pune la cuptor cam 30 min.Cu restul de aluat se mai face o pizza.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii