- se pregateste un aluat din toate ingredientele
-se lasa sa cerasca pana se dubleaza
-se intinde o foaie in tava unsa
-se pun ingredientele din umplutura peste foaia intinsa pe straturi incepand cu bulionul de rosii,cascavalul ras,sunca taiata in cubulete,ciupercile,ardei,sare,piper,cimbru si unt in bucatele mici imprastiate in tava
-se coace la un cuptor preancalzit 170 grade,pana se rumeneste si se desprinde aluatul de pe tava

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii