1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta, uleiul, sarea si drojdia, apoi adaugati apa calduta. Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios.
Acoperiti castronul cu prosop curat si lasati la crescut 1 ora.(daca timpul nu va permite puteti sari peste acest pas)
2.Impartiti aluatul in 4 parti egale si intindenti-l cu ajutorul sucitorului.
3.Ungeti tava de pizza cu ulei si puneti aluatul. Cu ajutorul unei pensule intindeti ketchupul, apoi puneti jumatate din mozzarella rasa, sunca/salamul, maslinele si ciupercile spalate si bine scurse de apa.Deasupra radeti restul de mozzarella si ornati cu putin ketchup.
4.Dati la cuptorul preincazit la 180 de grade, timp de 30-35 de minute.
Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.
Gem de caise
Comentarii
Adaugă comentariu