Drojdia, zaharul si sarea se amesteca cu apa calda si se lasa pentru 15 min.
Se adauga dupa 15 min ulei de masline si faina amestecam, apoi framantam putin aluatul sa fie elastic.
Aluatul se pune in vas si se acopera cu pelicula alimentara.
Pentru un rezultat mai rapid punem aluatul intr-un vas, iar acest al doilea vas il punem in altul mai mare cu apa fierbinte.
Aluatul trebuie sa creasca pana isi dubleaza volumul. Dupa ce a crescut intindem aluatul intr-o tava si il intepam cu furculita peste tot. Ungem aluatul cu pasta de tomate, iar pe margine ungem cu ulei de masline.
Punem deasupra un strat de mozzarella dat prin razatoare, apoi punem toata umplutura pe care o avem, iar deasupra inca un strat de mozzarella.
Dam la cuptorul preincalzit la 220 de grade timp de coacere de 25-30 minute.
POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii