autor:

Sidy

» » Paste si pizza

Pizza alsaciana

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
400g faina, 4 linguri de ulei, 250ml apa, 1 lingurita de sare, 1 cub de drojdie ,, cascaval, , 300g smantana (creme double), 5 cepe mijlocii, 200g costita, vegeta piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Din faina, ulei, apa, sare si drojdie se face un aluat care se lasa 30 de minute la dospit, iar apoi se intinde. Smantana se intinde peste blat. Ceapa se taie pestisori, (nu va speriati ca nu e multa !)costita se taie feliute subtiri. Ceapa si costita se pun peste smantana. Se presara vegeta si piper si cascaval ras ,se coace in cuptorul preincalzit la maxim . Se poate servi si a doua zi incalzita in cuptorul cu microunde - e la fel de buna ca proaspata
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza alsaciana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghetti cu sos

Spaghetti cu sos "ragu"

Se curata legumele si se spala.Se toaca marunt si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei.Cand si-au

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Tocanita de pui cu galuste

Tocanita de pui cu galuste

Puiul se spala bine si se transeaza in bucati potrivite.Legumele spalate se feliaza si ele si se

13 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 14 august 2008

    foarte buna pizza, am facut si eu si este delicioasa, o recomad tuturor.

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 400g faina
  • 4 linguri de ulei
  • 250ml apa
  • 1 lingurita de sare
  • 1 cub de drojdie ,
  • cascaval
  • 300g smantana (creme double)
  • 5 cepe mijlocii
  • 200g costita
  • vegeta piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

foarte buna pizza, am facut si eu si este delicioasa, o recomad tuturor.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Gnocchi gratinati