autor:

Sidy

» » Paste si pizza

Pizza alsaciana

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
400g faina, 4 linguri de ulei, 250ml apa, 1 lingurita de sare, 1 cub de drojdie ,, cascaval, , 300g smantana (creme double), 5 cepe mijlocii, 200g costita, vegeta piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Din faina, ulei, apa, sare si drojdie se face un aluat care se lasa 30 de minute la dospit, iar apoi se intinde. Smantana se intinde peste blat. Ceapa se taie pestisori, (nu va speriati ca nu e multa !)costita se taie feliute subtiri. Ceapa si costita se pun peste smantana. Se presara vegeta si piper si cascaval ras ,se coace in cuptorul preincalzit la maxim . Se poate servi si a doua zi incalzita in cuptorul cu microunde - e la fel de buna ca proaspata
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza alsaciana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu sos de legume

Paste cu sos de legume

Pastele se fierb conform instructiuniilor de pe pachet. Intre timp pregatim sosul: taiem marunt ceapa,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza eco

Pizza eco

Incorporez ingredientele pentru aluat, drojdia o dizolv intr-o ceasca cu 2-3 linguri lapte caldut

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 14 august 2008

    foarte buna pizza, am facut si eu si este delicioasa, o recomad tuturor.

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 400g faina
  • 4 linguri de ulei
  • 250ml apa
  • 1 lingurita de sare
  • 1 cub de drojdie ,
  • cascaval
  • 300g smantana (creme double)
  • 5 cepe mijlocii
  • 200g costita
  • vegeta piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

68 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

25 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

foarte buna pizza, am facut si eu si este delicioasa, o recomad tuturor.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pizza cu hribi