Intr-un castron, amestecam faina cu praful de copt si putina sare. Adaugam cascavalul,ceapa,rosiile si baconul,toate taiate marunt. Oul batut, amestecat cu laptele. Completam cu apa pana obtinem o cana de lichid pe care o rasturnam peste ingredientele din castron si amestecam usor. Formele le ungem cu ulei, le tapetam cu amestecul de boia si oregano, turnam compozitie in fiecare. Deasupra, punem felii de masline si felii de ciuperci si apoi lasam la cuptor 30 de minute. Dupa ce s-au copt, le scoatem din forme si le servim cu ketchup.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii