In primul rand pregatim aluatul, drojdia o dizolvam in apa calduta cu zaharul, adaugam putina faina si amestecam energic, lasam apoi 10-15-min la loc cald. Apoi adaugam restul de faina cu un praf de sare si framantam un aluat elastic pe care il lasam la loc cald 10 min. Apoi intindem aluatul si il asezam intr-o tava de pizza uns cu ulei, eu am intins cu mana direct in tava :)
Ungem cu bulionul, presaram busuioc uscat,apoi asezam ingredientele: salam, sunca, rosii, ardei taiate felii, ciupercile bine scurse, maslinele taiate, felii de bacon si branza de oi.
Se coace in cuptor pana ce devine rumen deasupra, cca 30 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii