Pizza cu aluat simplu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pizza cu aluat simplu

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 1 pahar cu apa
  • 1 pahar cu ulei
  • 20 de linguri faina
  • Condimente: busuioc, putin ulei de masline si sare
  • Topping: ingrediente avute la indemana.

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza.

Se lasa la frigider cat timp feliati ingredientele. Dupa ce ati feliat, se scote aluatul din frigider, taie o bucata din el si se intinde pe tava.

Se unge cu kechup si se pun ingredientele dupa bunul plac. Ouale se bat, se pune branza razuita in oua, se amesteca si se toarna peste pizza ca un ultim ingredient.

Se baga in cuptorul preincalzit, si se tine aprox 20-25 de min.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise