Se face un blat de pizza din primele 4 ingrediente la care se adauga putina sare, se framanta si se lasa la cald sa dospeasca 20 minute.
Intre timp carnatul se taie feliute, kaizerul si salamul cubulete, ciupercile feliute, ceapa solzisori iar ouale se bat bine cu 2 linguri cu ulei. Blatul se intinde intr-o tava captusita cu hartie de copt si se inteapa din loc in loc cu furculita.Se unge blatul cu smantana si se adauga ceapa ai apoi kaizerul, salamul, ciupercile, carnatul, feliile de rosii si ardei si se rastoarna peste toate ouale batute. Deasupra se rade casul.
Se da la cuptorul dinainte incalzit pina prinde o crusta rumenita deasupra.
Se poate servi cu kechup deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii