autor:

Sidy

» » Paste si pizza

Pizza cu carnati, kaizer , branza si ardei

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
400 g faina, 1 plic drojdie Dr Oetker, 4 linguri ulei, 200 ml lapte caldut, 200 g kaizer, 200 g salam, 150 g carnati afumat, 200 g cas de oaie, 200 g ciuperci, 2 rosii, o ceapa, 4 oua, 200 ml smantana, 1 ardei gras

Dificultate: Medie Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Se face un blat de pizza din primele 4 ingrediente la care se adauga putina sare, se framanta si se lasa la cald sa dospeasca 20 minute.
Intre timp carnatul se taie feliute, kaizerul si salamul cubulete, ciupercile feliute, ceapa solzisori iar ouale se bat bine cu 2 linguri cu ulei. Blatul se intinde intr-o tava captusita cu hartie de copt si se inteapa din loc in loc cu furculita.Se unge blatul cu smantana si se adauga ceapa ai apoi kaizerul, salamul, ciupercile, carnatul, feliile de rosii si ardei si se rastoarna peste toate ouale batute. Deasupra se rade casul.
Se da la cuptorul dinainte incalzit pina prinde o crusta rumenita deasupra.
Se poate servi cu kechup deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnati, kaizer , branza si ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Încingeţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Scurgeţi tonul de ulei.Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o

2 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Farfalle cu busuioc, sos de rosii si masline

Farfalle cu busuioc, sos de rosii si masline

Mod de preparare Se fierb pastele in apa cu sare, dupa ce au fiert se scurg de apa. Intre timp se

1 vot    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2009

    Am uitat sa pun si eu o poza.Cu aluatul care imi ramine fac gogosi.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2009

    Imi place reteta,si eu am o reteta proprie si m-am trezit cu un comentariu "foarte dulce" de la o doamna care spune ca ne batem joc de arta culinara daca punem oua batute(eu pun si kechup)si te mai miri ce pe pizza inainte de a o pune la cuptor si ca aia nu se mai numeste asa.E de inteles totusi pentru ca spune ca sta de 16 ani in Italia,probabil ca mananca doar la restaurant.

Dificultate

Medie

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 1 plic drojdie Dr Oetker
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml lapte caldut
  • 200 g kaizer
  • 200 g salam
  • 150 g carnati afumat
  • 200 g cas de oaie
  • 200 g ciuperci
  • 2 rosii
  • o ceapa
  • 4 oua
  • 200 ml smantana
  • 1 ardei gras

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

cristina i. (Chef de cuisine)

Am uitat sa pun si eu o poza.Cu aluatul care imi ramine fac gogosi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tagliatelle cu somon afumat si crema de branza