autor:

valentina ionita

» » Paste si pizza

PIZZA CU CARNE TOCATA

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
Pentru aluat:, un pahar apa, un pahar ulei, 23 linguri faina, Pentru umplutura:, 500 g carne tocata amestec vitel si porc sau numai carne de vitel, 2 cepe, 3-4 rosii, pasta de tomate dupa gust, 1/2 legatura patrunjel verde, 1/2 legatura marar verde, sare,, menta proaspata sau uscata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se pregateste aluatul din apa,ulei si faina.Aluatul se intinde cu mana direct in tava,dand forma tavii si se inteapa din loc in loc cu furculita.Tava se unge inainte cu putin ulei .
Rosiile se spala si se taie felii rotunde pentru ornat .
Carnea tocata se inabusa 10-15 min impreuna cu ceapa tocata marunt,verdeata tocata fin, sare, piper, menta, cimbru,pasta de tomate dupa gust si se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit se intinde uniform peste blat,rosiile taiate rondele se aseaza deasupra si se introduce la cuptor pana se coace frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIZZA CU CARNE TOCATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
SFIHA CU CARNE TOCATA-arabic pizza

SFIHA CU CARNE TOCATA-arabic pizza

Mod de preparare Aluatul: Din 2 pahare de faina, apa,iaurt, drojdie si zahar se face o maia care

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne
Spaghete de primvara

Spaghete de primvara

1. Uleiul de masline se pune intr-un vas si se incinge. 2. Se adauga ceapa taiata fin, ceapa verde

8 voturi    7 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • un pahar apa
  • un pahar ulei
  • 23 linguri faina
  • Pentru umplutura:
  • 500 g carne tocata amestec vitel si porc sau numai carne de vitel
  • 2 cepe
  • 3-4 rosii
  • pasta de tomate dupa gust
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1/2 legatura marar verde
  • sare,
  • menta proaspata sau uscata

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Preparare Spaghete Carbonara rețetă cu smântână: Se taie mezelul fasii subtiri si se prajeste intr-o tigaie in uleiul

11 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza
Taitei cu pui