Pizza cu Chorizo

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Pizza cu Chorizo

Ingrediente

  • Pentru Blat:
  • -200 ml apa calduta
  • -1 cub drojdie de bere
  • -1 lingurita zahar
  • -300 gr faina
  • -4 linguri ulei
  • -putina sare
  • -condimente pt pizza.
  • Pentru Topping
  • -300 gr Chorizo(carnat traditional spaniol)
  • -200 gr sunca presata
  • -200 gr cascaval ras
  • -200 gr mozzarella
  • -200 gr ciuperci conserva(optional)
  • -1 ardei gras(eu am folosit congelat)
  • -200 ml-sos de rosii pentru pizza
  • -condimente pentru pizza
  • -puteti pune si masline

Mod de preparare

Pregatim blatul de pizza:

Se pune apa calduta in care se dizolva drojdia si zaharul ,intr-un vas.. adaugam uleiul si condimentele,apoi continuam cu faina treaptat pana la incorporarea totala...sau pana obtinem un aluat ce se dezlipeste de pe peretii vasului...lasandu-l mai apoi la crescut 40-50 minute.

In acest timp,pregatim ingredientele ce o sa vina peste blat ...

Chorizo se taie felii,..la fel procedam si cu mozzarella..Sunca presata se taie fasii..Ciupercile se scurg de lichid,se spala,iar daca este necesar,se feliaza si ciupercile..

In forma de pizza,se intinde aluatul,adaugam sos de rosii pe toata suprafata,presaram condimente pentru pizza..,adaugam in ordine, sunca presata,cascavalul ras,ciupercile,ardeiul...

Urmeaza sa asezam si Chorizo..

Iar in cele din urma punem si mozzarella

Se presara din nou condimente pentru pizza,dupa care dam forma la cuptor la foc moderat pentru 30-40 minute...

Se serveste calda,feliata..cu sos de rosii pentru pizza..:)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise