Pregatim blatul de pizza:
Se pune apa calduta in care se dizolva drojdia si zaharul ,intr-un vas.. adaugam uleiul si condimentele,apoi continuam cu faina treaptat pana la incorporarea totala...sau pana obtinem un aluat ce se dezlipeste de pe peretii vasului...lasandu-l mai apoi la crescut 40-50 minute.
In acest timp,pregatim ingredientele ce o sa vina peste blat ...
Chorizo se taie felii,..la fel procedam si cu mozzarella..Sunca presata se taie fasii..Ciupercile se scurg de lichid,se spala,iar daca este necesar,se feliaza si ciupercile..
In forma de pizza,se intinde aluatul,adaugam sos de rosii pe toata suprafata,presaram condimente pentru pizza..,adaugam in ordine, sunca presata,cascavalul ras,ciupercile,ardeiul...
Urmeaza sa asezam si Chorizo..
Iar in cele din urma punem si mozzarella
Se presara din nou condimente pentru pizza,dupa care dam forma la cuptor la foc moderat pentru 30-40 minute...
Se serveste calda,feliata..cu sos de rosii pentru pizza..:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii