Pentru aluat, intr-un bol mic se pun apa si drojdia si se amesteca sa se dizolve. Se lasa deoparte pana ce drojdia incepe sa faca basici.
Se cerne faina, se face o adincitura in mijlocul ei si se pune amestecul de drojdie, ulei si sare. Cu o spatula se amesteca ingredientele si apoi se framanta cu mana un aluat elastic. Aluatul se lucreaza pe masa pana cand se dezlipeste de mana.
Se unge cu ulei un vas, se pune aluatul adunat ca o bila ,deasupra se face o taietura asemena unei cruci, se acopera si se lasa sa creasca 1-1/2-2 ore pana cand isi dubleaza volumul.
Aluatul crescut se imparte in jumatate si din fiecare parte se intinde cate o foaie. Fiecare foaie se asaza in cate o tava si se unge cu sos de rosii. Peste sos se pune branza si apoi umplutura.
Pentru umplutura, intr-o tigaie cu putin ulei se soteaza ciupercile curatate si spalate cu broccoli pus cum este, congelat. Se potriveste de sare si piper si dupa ce s-au inmuiat se pun peste aluatul cu sos si branza.
Se da pizza la cuptor pentru 25 de minute si cand se aduce la masa se pun deaspura rondele de praz.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii