Se framanta din faina si apa calduta in care am dizolvat sarea si drojdia si lingura de ulei de masline, un aluat elastic.
Se framanta din faina si apa calduta in care am dizolvat sarea si drojdia si lingura de ulei de masline, un aluat elastic, framantat bine si lasat sa se opdihneasca cca. 15 minute dupa care se intinde cu un sucitor intr-o foaie groasa de cca 5 cm care se pune in tava unsa cu un pic de ulei.
Deasupra aluatului se intinde sucul de rosii peste care presaram condimentele, radem jumatate din cascaval, presaram pe toarta suprafata cubuletele de muschi si cubuletele din pieptul de pui afumat. Deasupra se intinde oul batut bine, se rade restul de cascaval si se repartizeaza frumos, pe margine, ouale de prepelita. Se lasa la cuptorul preincalzit, cca 15-20 minute. Se portioneaza calda.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii