Se pune pieptul de pui la fiert in apa cu putina sare.I se ia spuma de deasupra,si se fierbe 10,15 min.Se scoate si se lasa sa se raceasca putin,pentru a putea fi taiat in suvite.Ceapa se curata si se taie cerculete.La fel si ardeiul.Ananasul se taie in cuburi mai micute.Se pregateste sosul pentru baza din:bulion,sosul picant si condimentele pentru pizza.Se ung bazele de pizza,se presara mozzarela si se adauga ceapa,ardeiul,ananasul si puiul.Se coace la cuptorul incins la 220ºC timp de 25min.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii