Se pune pieptul de pui la fiert in apa cu putina sare.I se ia spuma de deasupra,si se fierbe 10,15 min.Se scoate si se lasa sa se raceasca putin,pentru a putea fi taiat in suvite.Ceapa se curata si se taie cerculete.La fel si ardeiul.Ananasul se taie in cuburi mai micute.Se pregateste sosul pentru baza din:bulion,sosul picant si condimentele pentru pizza.Se ung bazele de pizza,se presara mozzarela si se adauga ceapa,ardeiul,ananasul si puiul.Se coace la cuptorul incins la 220ºC timp de 25min.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii