Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat potrivit de moale.
Aluatul trebuie sa se desprinda de pe vas si sa fie elastic.
Se intinde aluatul pe masa de lucru cu degetele de la mijloc spre margine, apoi se pune in tava.
Se lasa in tava cateva minute sa creasca, intre timp se pregatesc legumele.
Legumele se spala si se taie felii subtiri.
Sparanghelul verde se curata si se pune in apa firbinte cu un pic de sare de mare si otet si se fierbe timp de 3-4 minute.
Peste aluat se intinde sosul de rosii, mozzarella, se aseaza sparanghelul, rosiile cherry, ceapa rosie, boabele de porumb.
Se da tava la cuptorul preincalit la 220 grade si se coace timp de 15 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii