Încingeţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Scurgeţi tonul de ulei.Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o în rondele subţiri.
Întindeţi foaia de aluat într-o formă circulară, subţire si i potriviţi într-o tavă rotundă sau pe dosul unei tăvi normale.
Întindeţi sosul pe toată suprafaţa aluatului,apoi presăraţi jumătate din cantitatea de mozzarella rasă.
Distribuiţi uniform tonul, şi rondele de ceapă peste brânză,apoi presăraţi restul de brânză şi oregano peste.Adăugaţi măslinele negre si coaceţi pizza la foc iute timp de 10 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii