Punem faina intr-un vas ,facem o gaura in mijloc si adaugam rand pe rand drojdia dizolvata in lapte,sarea,zaharul,oregano ,uleiul si la final apa.Framantam.bine aluatul pana cand acesta se desprinde usor de pe mână si e usor elastic. Acoperim aluatul cu un prosop de bucatarie si il lasam la dospit,la cald, timp de 1 ora.
Aluatul crescut il asezam intr-o tava unsa cu ulei si pudrata cu faina si cu ajutorul varfurilor degetelor intindem aluatul pe toata suprafata tavii.Ungem aluatul cu ulei de masline si sos de rosii iar apoi urmeaza sa adaugam topingul in ordinea dorita de fiecare.Tonul trebuie sa-l scurgem de ulei.
Preincalzim cuptorul.
Dam la cuptor la 220 grade timp de aproximativ 20min.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii