Pizza de casa

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Pizza de casa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • - 200 ml apa calduta;
  • - 50 ml ulei;
  • - 1 lingura sare;
  • - 1 lingura zahar;
  • - 1 plic de drojdie uscata;
  • - faina;
  • Pentru topping:
  • - 250 g sunca presata;
  • - 1 cabanos;
  • - 5-6 ciuperci;
  • - 200 g cascaval;
  • - 100 g boabe de porumb;
  • - sos de rosii;
  • - sare;
  • - busuioc;
  • - piper.

Mod de preparare

1. Se amesteca in masina de paine apa, sare, zahar si ulei. Se adauga putina faina, iar apoi drojdia uscata si se lasa la framantat. Se adauga apoi treptat faina pana obtinem un aluat de consistenta potrivita. Programul dureaza 1 h si 30 min, timp in care aluatul este framantat si lasat la dospit.

2. Intre timp se toaca marunt sunca presata, cabanosul, ciupercile, se scurge porumbul de zeama.

3. Se rastoarna aluatul pe masa de lucru si se intinde blatul.

4. Se aseaza aluatul in tava unsa in prealabil cu putin ulei si se inteapa in mai multe locuri.

5. Se introduce blatul in cuptorul incins in prealabil pentru 10 minute.

6. Dupa 10 minute se scoate si se adauga sunca, ciupercile si cabanosul si se mai introduce 10 munute in cuptor.

7. Dupa 10 minute se adauga porumbul boabe, cascavalul, sare, piper, busuioc si sos de rosii.

8. Se mai lasa 10 minute in cuptor.

9. Se serveste cu sos de rosii.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise