autor:

Sidy

» » , , Paste si pizza, Retete de post, Retete vegetariene

Pizza de post

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
400 g faina, 3 linguri ulei, 1 plic drojdie uscata, 200 ml apa minerala, 1 pateu vegetal, 1 conserva ciuperci, 1 conserva rosii decajite, porumb, 200 g masline, 1 ceapa, kechup, sare, oregano, praf ghimbir

Dificultate: Redusa Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

Se face un blat de pizza din faina, ulei, drojdie( care a fost pusa sa creasca cu putin zahar si apa minerala)sare si restul de apa minerala. Se framanta bine si apoi se lasa 30 min la dospit.Dupa ce si-a dublat volumul se intinde aluatul intr-o tava captusita cu hartie de copt. Coca se inteapa cu furculita, din loc in loc.
Peste blat de pune pateul vegetal, rosiile taiate cubulete, ciupercile taiate, maslinele si boabele de porumb.
Deasupra se presara oregano si praf de ghimbir.
Se da pizza la cuptor pina cind se coace blatul.
Se serveste cu kechup deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Pizza de post

Pizza de post

Intr-un lighean am pus apa calduta,ulei,drojdia,sarea,le-am amestecat am pus faina amestecind pina

38 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Pizza de post

Pizza de post

Legumele le puteti pregati in 2 moduri : 1.le puteti pune in straturi pe blat in stare naturala

62 voturi    12 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Ce bine arata si pizza pe care ai pregatit-o! Eu prepar blatul dintr-un pahar de apa,un pahar ulei,20 de linguri de faina,iar pentru compozitie folosesc legume proaspete.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    tare faina si buna pizza ta, Sidy!

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2012

    Interesanta idee dar ma mir ca na-i facut un sos de rosii sa pui intai pe aluat si dupa aceia restul ingridentelor-mergea foarte bine. Asa seamana cu o pucacia e bun putin ulei de masline peste legume nu le usuca.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Am pregatit aceasta reteta ,eu am pus si ardei gras rosu si galben ,au papat tot "leii" mei !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      delicioasa Sidy si aspectoasa!

    • Andra

      Andra (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2010

      Foarte interesanta reteta, am sa o incerc.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      Nu te pune nimeni sa le faci, nici sa le citesti. Eu le gasesc minunate si chiar le-am notat la retete favorite.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      Foarte buna pentru mama. Cred ca (nu cred, sunt sigur), merge si niste tofu. Mama o adora. Pot nota reteta, va rog?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 3 linguri ulei
  • 1 plic drojdie uscata
  • 200 ml apa minerala
  • 1 pateu vegetal
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva rosii decajite
  • porumb
  • 200 g masline
  • 1 ceapa
  • kechup
  • sare
  • oregano
  • praf ghimbir

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

tare faina si buna pizza ta, Sidy!

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Branza de migdale