Blat:
Se pune faina ,un praf de sare ,doua linguri ulei,2 oua ,drojdia,apa si se framanta.
Se intinde aluatul si se pune in tava, care se lasa vreo 10 minute pana pregetim ingredientele.
Se taie salamul in bucatele patrate,kaizerul feliute,ardeiul rondele,rosile rondele,branza rasa ,sunca sau parizerul se taie feliute subtirele si se pun pe deasupra la blat si masinele. Bulionul se amesteca cu piperul si se torna deasupra apoi ouale batute peste toate ingredientele apoi presaram oregano si se pune la cuptor .
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii