autor:

Cely Snijec

» » Paste si pizza

Pizza eco

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2012

Ingrediente
Blatul:, 1/2kg faina, 2 oua, 2 linguri smantana, o cescuta lapte, 2-3 linguri apa, drojdie cat o nuca, o lingurita de zahar, sare, Umplutura:, carnat de casa, muschi de casa, ceafa de casa, 2 oua, 2-3 linguri smantana, 100 ml suc de rosii sau cateva linguri de pasta de tomate de casa, 100 g branza de oi, sare, piper, dupa placere

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Incorporez ingredientele pentru aluat, drojdia o dizolv intr-o ceasca cu 2-3 linguri lapte caldut si zaharul,las sa creasca 10 minute, apoi adaug in aluat. Framant pana se desprinde aluatul de lighean si de mana.Acopar si las la cald pana se dubleaza comozitia.
Intre timp feliez mezelul. Asez aluatul in tava unsa cu unt,il acopar cu mezel si dau la cuptor. Dupa 15 minute adaug sosul obtinut din oua,suc de rosii,smantana si condimente.Presar cu branza si dau la cuptor pana se rumeneste.
Servim cat e calda, cu suc de rosii sau sos pentru pizza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza eco" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spirale Tricolore cu Sunca

Spirale Tricolore cu Sunca

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare, se taie sunca fasii subtiri, se toaca ceapa mic si

11 voturi    3 comentarii
25 min
Paste si pizza
Mini Pizza

Mini Pizza

Se framnta coca foarte bine dupa care se lasa la dospit (o jumate de ora - eventual o ora ) intr-un

6 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Blatul:
  • 1/2kg faina
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • o cescuta lapte
  • 2-3 linguri apa
  • drojdie cat o nuca
  • o lingurita de zahar
  • sare
  • Umplutura:
  • carnat de casa
  • muschi de casa
  • ceafa de casa
  • 2 oua
  • 2-3 linguri smantana
  • 100 ml suc de rosii sau cateva linguri de pasta de tomate de casa
  • 100 g branza de oi
  • sare
  • piper, dupa placere

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste picante cu costita afumata