autor:

Cely Snijec

» » Paste si pizza

Pizza eco

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2012

Ingrediente
Blatul:, 1/2kg faina, 2 oua, 2 linguri smantana, o cescuta lapte, 2-3 linguri apa, drojdie cat o nuca, o lingurita de zahar, sare, Umplutura:, carnat de casa, muschi de casa, ceafa de casa, 2 oua, 2-3 linguri smantana, 100 ml suc de rosii sau cateva linguri de pasta de tomate de casa, 100 g branza de oi, sare, piper, dupa placere

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Incorporez ingredientele pentru aluat, drojdia o dizolv intr-o ceasca cu 2-3 linguri lapte caldut si zaharul,las sa creasca 10 minute, apoi adaug in aluat. Framant pana se desprinde aluatul de lighean si de mana.Acopar si las la cald pana se dubleaza comozitia.
Intre timp feliez mezelul. Asez aluatul in tava unsa cu unt,il acopar cu mezel si dau la cuptor. Dupa 15 minute adaug sosul obtinut din oua,suc de rosii,smantana si condimente.Presar cu branza si dau la cuptor pana se rumeneste.
Servim cat e calda, cu suc de rosii sau sos pentru pizza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza eco" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza casei

Pizza casei

- drojdia se pune la dospit in putin lapte si zahar (in mijlocul fainii) - cand a dospit se incorporeaza

40 voturi    11 comentarii
1h
Paste si pizza
Paste cu sos picant si piept de pui

Paste cu sos picant si piept de pui

Mod de preparare Se curata pieptul de os si piele, se spala, se taie cubulete si se pune intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Blatul:
  • 1/2kg faina
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • o cescuta lapte
  • 2-3 linguri apa
  • drojdie cat o nuca
  • o lingurita de zahar
  • sare
  • Umplutura:
  • carnat de casa
  • muschi de casa
  • ceafa de casa
  • 2 oua
  • 2-3 linguri smantana
  • 100 ml suc de rosii sau cateva linguri de pasta de tomate de casa
  • 100 g branza de oi
  • sare
  • piper, dupa placere

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Mamaliga cu branza si omleta la cuptor