Aluatul:
Inmuiem drojdia in apa,dupa care o adaugam peste faina,apoi adaugam si celelalte ingrediente si framantam bine.Dupa care lasam la dospit 2 ore,int-un vas acoperit cu un prosop si la caldura.
Sosul:
Taiem rosia cubulete si ceapa marunt,dupa care adaugam pasta de tomate,sare,piper si oregano si lasam sa fiarba,dupa care se lasa la racit.
Dupa ce aluatul a dospit,il luam,il impartim in doua si intindem o foaie,dupa care il punem intr-o tava unsa cu ulei.Peste aluat punem sos ,dar nu mult,ca sa lase aluatul sa respire,cam ca in poza de alaturi(nu am avut poza facuta asa ca am pus una de pe net).Apoi punem cascaval,salam,apoi iarasi cascaval,dupa care batem oul si il imprastiem peste cascaval,dar sa fie bine uniformizat.Apoi se baga la cuptor!!
Pofta buna!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii