Se face aluatul ca aluatul de paine,o tava se unge cu ulei sau cu unt, se pune aluatul pe tava (atentie aluatul trebuie sa stea o jumatate de ora la dospit)
Sosul: se incinge o tigaie cu ulei si se pun 2-3 linguri cu bulion, se mesteca pana se face bulionul ca un sos,se pune salamul taiat cubulete si il lasat pe foc 5 minute.
se toarna sosul si se intinde pe toata foaia cu o lingura.
se pune ardeiul taiat rondele si ciupercile taiate felii,se pun si feliile de rosie.se pune pe foc pentru 45 minute.
Se serveste calda.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii