Pentru blat se amesteca toate ingredientele si se lasa la dospit aproximativ 1/2 h:
Vinetele si ardeii se coc dupa care se curata si se taie cubulete. Rosia se curata de coaja si se taie la fel cubulete. Acestea se calesc impreuna cu usturoiul in putin ulei circa 15 min., se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Ciupercile se taie felii si se calesc cu putin ulei.
Dupa ce aluatul a dospit, se imparte in doua bucati egale. Se ia cate o bucata si se intinde pe folie de aluminiu, se unge cu ketchup, se adauga jumatate din: amestecul de legume, ciuperci, sunca si branza.
Se lasa la cuptor 10 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii