Se amesteca ingredientele si apoi se lasa cca 30 de minute la dospit.
Aveam pregatite pe masa un boţ de mozzarella, 3 linguri de smantana, sunca de pasare, muschi haiducesc si niste carnati de porc, facut in casa, o bucata de ardei gras, ciuperci, oregano si mix de condimente pentru spaghettele bolognese.
Pana cand a dospit aluatul am taiat sunca, muschiul si carnatii in bucatele mici si le-am prajit putin intr-o tigaie, ardeiul l-am taiat in cateva fâşii, ciupercile le-am taiat felii iar mozzarella am dat-o prin razatoarea mare (nu toata, doar cat sa fie o mana de branza rasa).
Cand aluatul a fost crescut l-am intins in tava unsa cu ulei si am pus mai intai un amestec de smantana cu mozzarella rasa iar peste acest strat am pus toppingul de pizza: bucatile de carne, ciupercile iar la urma fîşiile de ardei gras. Merg foarte bine si niste masline daca doriti.
Am pus pe deasupra condimentele, apoi un amestec de ketchup si apa, si am dat la cuptor. Am lasat cam 25 de minute la foc mediu. Am portionat si am servit cald.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Caietul cu retete.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii