Cartofii se curata si se dau pe razatoare, se pun la prajit intr-o tigaie cat mai intinsa cu uleiul bine incins pana se constituie intr-un blat uniform. Se adauga apoi ouale batute cu mirodeniile peste acest blat, impreuna cu salamul taiat cubulete mici sau felii foarte subtiri, maslinele si deasupra se rade cascavalul. Se baga la cuptorul bine incins (pentru o mai buna preparare este necesar sa se acopere tigaia cu un capac) circa 25- 30 minute. Se poate servi atat calda cat si rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii