Cartofii se curata si se dau pe razatoare, se pun la prajit intr-o tigaie cat mai intinsa cu uleiul bine incins pana se constituie intr-un blat uniform. Se adauga apoi ouale batute cu mirodeniile peste acest blat, impreuna cu salamul taiat cubulete mici sau felii foarte subtiri, maslinele si deasupra se rade cascavalul. Se baga la cuptorul bine incins (pentru o mai buna preparare este necesar sa se acopere tigaia cu un capac) circa 25- 30 minute. Se poate servi atat calda cat si rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii