Pizza rustica

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Pizza rustica

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • 240 ml apa
  • 1,5 lingurita sare
  • 480 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • Pentru topping
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 g salam
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 100 g sunculita taraneasca
  • 75 g masline feliate
  • 150 g cascaval
  • 1 ou crud
  • 1 ou fiert
  • 7-8 rosii cherry
  • 1 lingurita oregano
  • un praf de sare
  • Pentru tapetat forma
  • ulei
  • faina

Mod de preparare

Aluatul l-am preparat la masina de paine.Am pus in cuva masinii ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus si am programat masina la programul corespunzator aluatului pentru pizza.Cand aluatul este gata facut il scoatem din cuva masinii ,il punem intr-un vas si il lasam la crescut,la cald circa 30 min. dupa care punem aluatul in tava de pizza unsa cu ulei si tapetata cu faina.Cu ajutorul varfurilor degetelor intindem aluatul pe toata suprafata tavii.Ungem aluatul cu ulei de masline si pasta de rosii.Presaram cascavalul ras si oregano.Asezam dupa placul fiecaruia salamul,sunculita feliata,maslinele,rosiile cherry,oul fiert taiat felii.Batem oul crud cu putina sare si il rasturnam deasupra.Preincalzim cuptorul.Dam la cuptor la 220 grade timp de 15-20min.

Scoatem din cuptor si putem servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise