autor:

maria mihalache

» » Paste si pizza

Pizza rustica

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2014

Ingrediente
Pentru aluat, 1 lingura cu ulei de masline, 240 ml apa, 1,5 lingurita sare, 480 g faina, 1 lingurita drojdie uscata, Pentru topping, 1 lingura ulei de masline, 100 g salam, 2-3 linguri pasta de rosii, 100 g sunculita taraneasca, 75 g masline feliate, 150 g cascaval, 1 ou crud, 1 ou fiert, 7-8 rosii cherry, 1 lingurita oregano, un praf de sare, Pentru tapetat forma, ulei, faina

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Aluatul l-am preparat la masina de paine.Am pus in cuva masinii ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus si am programat masina la programul corespunzator aluatului pentru pizza.Cand aluatul este gata facut il scoatem din cuva masinii ,il punem intr-un vas si il lasam la crescut,la cald circa 30 min. dupa care punem aluatul in tava de pizza unsa cu ulei si tapetata cu faina.Cu ajutorul varfurilor degetelor intindem aluatul pe toata suprafata tavii.Ungem aluatul cu ulei de masline si pasta de rosii.Presaram cascavalul ras si oregano.Asezam dupa placul fiecaruia salamul,sunculita feliata,maslinele,rosiile cherry,oul fiert taiat felii.Batem oul crud cu putina sare si il rasturnam deasupra.Preincalzim cuptorul.Dam la cuptor la 220 grade timp de 15-20min.
Scoatem din cuptor si putem servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rustica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
Taietei de casa cu sos de rosii

Taietei de casa cu sos de rosii

Taieteii se fierb in 3 litri apa cu sare. Ceapa, usturoiul si sunca se taie marunt si se calesc

2 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • 240 ml apa
  • 1,5 lingurita sare
  • 480 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • Pentru topping
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 g salam
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 100 g sunculita taraneasca
  • 75 g masline feliate
  • 150 g cascaval
  • 1 ou crud
  • 1 ou fiert
  • 7-8 rosii cherry
  • 1 lingurita oregano
  • un praf de sare
  • Pentru tapetat forma
  • ulei
  • faina

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete cu dovlecei si rosii