autor:

Cezar

» » Paste si pizza

Pizza Salami

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 aprilie 2013

Ingrediente
-1 kg făină, -50 g drojdie proaspătă, -1 linguriță de zahăr, -1 linguriță sare, -1 ceșcuță apă caldă, -75-100 ml ulei de măsline, -200 g salam secuiesc Casa Gustului, -200 g salam bănățean Casa Gustului, -300 g cașcaval ras, -200 g măsline, -3 roșii moi, -busuioc uscat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca drojdia, zaharul si o cescuta de apa calda si se amesteca cu faina si sarea. Amestecul astfel obtinut se framanta pana se formeaza un aluat elastic. La final se adauga uleiul si se continua framantatul pana cand uleiul este absorbit de aluat. Se lasa la dospit, acoperit, la foc cald pentru aproximativ 30 de minute. Se stoarce sucul a 3 rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa deoparte. Aluatul se imparte in 4 bucati si se intinde cu mana in forma rotunda unsa in prealabil cu putin ulei. Peste aluat se adauga 3 linguri suc de rosii, busuiocul uscat, salamul taiat felii, maslinele si cascavalul. Tava se introduce la cuptor la foc mediu, pana cand marginile incep sa prinda o culoare aramie. Inainte de a fi scoasa de la cuptor se mai presara putin cascaval si se mai lasa 5 minute. Se portioneaza si dupa preferinte se poate servi cu sosul de rosii ramas.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Salami" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne cu vinete

Penne cu vinete

Vinetele spalate se taie pe lungime apoi cubulete, se pudreaza cu sare si se pun intre doua farfurii

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Spaghete cu ardei de 3 culori

Spaghete cu ardei de 3 culori

Se pun la fiert spaghetele conform instructiunilor de pe pachet in apa cu sare. Ardeii se taie marunt;

9 voturi    4 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -1 kg făină
  • -50 g drojdie proaspătă
  • -1 linguriță de zahăr
  • -1 linguriță sare
  • -1 ceșcuță apă caldă
  • -75-100 ml ulei de măsline
  • -200 g salam secuiesc Casa Gustului
  • -200 g salam bănățean Casa Gustului
  • -300 g cașcaval ras
  • -200 g măsline
  • -3 roșii moi
  • -busuioc uscat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ravioli cu branza