autor:

Cezar

» » Paste si pizza

Pizza Salami

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 aprilie 2013

Ingrediente
-1 kg făină, -50 g drojdie proaspătă, -1 linguriță de zahăr, -1 linguriță sare, -1 ceșcuță apă caldă, -75-100 ml ulei de măsline, -200 g salam secuiesc Casa Gustului, -200 g salam bănățean Casa Gustului, -300 g cașcaval ras, -200 g măsline, -3 roșii moi, -busuioc uscat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca drojdia, zaharul si o cescuta de apa calda si se amesteca cu faina si sarea. Amestecul astfel obtinut se framanta pana se formeaza un aluat elastic. La final se adauga uleiul si se continua framantatul pana cand uleiul este absorbit de aluat. Se lasa la dospit, acoperit, la foc cald pentru aproximativ 30 de minute. Se stoarce sucul a 3 rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa deoparte. Aluatul se imparte in 4 bucati si se intinde cu mana in forma rotunda unsa in prealabil cu putin ulei. Peste aluat se adauga 3 linguri suc de rosii, busuiocul uscat, salamul taiat felii, maslinele si cascavalul. Tava se introduce la cuptor la foc mediu, pana cand marginile incep sa prinda o culoare aramie. Inainte de a fi scoasa de la cuptor se mai presara putin cascaval si se mai lasa 5 minute. Se portioneaza si dupa preferinte se poate servi cu sosul de rosii ramas.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Salami" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu sunca de Praga

Pizza cu sunca de Praga

Se prepara din faina si apa calda in care am dizolvat sarea ,drojdia si uleiul ,un aluat potrivit

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete Bolognese

Spaghete Bolognese

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am calit in putin unt.Am adaugat carnea pe care am calit-o pana

10 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -1 kg făină
  • -50 g drojdie proaspătă
  • -1 linguriță de zahăr
  • -1 linguriță sare
  • -1 ceșcuță apă caldă
  • -75-100 ml ulei de măsline
  • -200 g salam secuiesc Casa Gustului
  • -200 g salam bănățean Casa Gustului
  • -300 g cașcaval ras
  • -200 g măsline
  • -3 roșii moi
  • -busuioc uscat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf