autor:

Cezar

» » Paste si pizza

Pizza Salami

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 aprilie 2013

Ingrediente
-1 kg făină, -50 g drojdie proaspătă, -1 linguriță de zahăr, -1 linguriță sare, -1 ceșcuță apă caldă, -75-100 ml ulei de măsline, -200 g salam secuiesc Casa Gustului, -200 g salam bănățean Casa Gustului, -300 g cașcaval ras, -200 g măsline, -3 roșii moi, -busuioc uscat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca drojdia, zaharul si o cescuta de apa calda si se amesteca cu faina si sarea. Amestecul astfel obtinut se framanta pana se formeaza un aluat elastic. La final se adauga uleiul si se continua framantatul pana cand uleiul este absorbit de aluat. Se lasa la dospit, acoperit, la foc cald pentru aproximativ 30 de minute. Se stoarce sucul a 3 rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa deoparte. Aluatul se imparte in 4 bucati si se intinde cu mana in forma rotunda unsa in prealabil cu putin ulei. Peste aluat se adauga 3 linguri suc de rosii, busuiocul uscat, salamul taiat felii, maslinele si cascavalul. Tava se introduce la cuptor la foc mediu, pana cand marginile incep sa prinda o culoare aramie. Inainte de a fi scoasa de la cuptor se mai presara putin cascaval si se mai lasa 5 minute. Se portioneaza si dupa preferinte se poate servi cu sosul de rosii ramas.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Salami" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete cu vita si legume

Spaghete cu vita si legume

Se caleste in wok ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand este aurita ceapa se adauga carnea taiata

4 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Gnocchi de cartofi

Gnocchi de cartofi

Fierbem cartofii curatati de coaja in apa cu sare,timp de 15 minute; Ideali sunt cartofii cu coaja

2 voturi    3 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -1 kg făină
  • -50 g drojdie proaspătă
  • -1 linguriță de zahăr
  • -1 linguriță sare
  • -1 ceșcuță apă caldă
  • -75-100 ml ulei de măsline
  • -200 g salam secuiesc Casa Gustului
  • -200 g salam bănățean Casa Gustului
  • -300 g cașcaval ras
  • -200 g măsline
  • -3 roșii moi
  • -busuioc uscat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tortelloni alla carne cu sos mamma rossa