Aluatul il lasam la dospit 30-60 de minute si apoi il punem la frigider pentru inca 30 minute minim.
Preparare : se intinde cu mana un blat de pizza subtire pe care il dam cu sos de rosii si presaram busuioc sau oregano in functie de preferinte.
Dupa aceea lasam 10 minute la dospit si adaugam jambonul feliat si ciupercile si apoi presaram branza si punem feliile de camembert si de cascaval. Adaugam feliile de ardei iute si presaram putin oregano si sare.
Se coace la temperatura maxima timp de 12-15 minute, pe treapta cea mai de jos a cuptorului, eu folosesc o tava speciala de pizza perforata pentru ca iese mai crocanta. Este gata cand e topit complet cascavalul si are o crusta aurie, feliile de camembert nu o sa se topeasca de tot.
Se taie feliute si se presara ruccola, gustul ei aromat si usor iute ii da o aroma deosebita . In Romania am vazut ruccola la Kauffland si cred ca si la Cora se gaseste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii