Se amesteca toate ingredientele pentru blat si se framanta adaugand apa pana avem un aluat frumos, nelipicios. Se intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei si deasupra de pune sosul de rosii si legumele taiate asa cum va plac.
Puteti adauga orice legume vreti, orice va place. Lasati la cuptor pana se rumeneste frumos blatul in partea de jos. Aluatul iese crocant si e foarte bun.
PS: inainte sa puneti sosul de rosii, ungeti aluatul cu ulei de masline si pentru un plus de savoare adugati ierburi aromatice ca busuiocul, oregano, maghiran.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii