Se amesteca toate ingredientele pentru blat si se framanta adaugand apa pana avem un aluat frumos, nelipicios. Se intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei si deasupra de pune sosul de rosii si legumele taiate asa cum va plac.
Puteti adauga orice legume vreti, orice va place. Lasati la cuptor pana se rumeneste frumos blatul in partea de jos. Aluatul iese crocant si e foarte bun.
PS: inainte sa puneti sosul de rosii, ungeti aluatul cu ulei de masline si pentru un plus de savoare adugati ierburi aromatice ca busuiocul, oregano, maghiran.
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii