Faina,zaharul,apa si uleiul(margarina)se mixeaza foarte bine sau se framanta cu mana pana obtinem o coca potrivita.Se lasa la rece 1/2 ora apoi se intinde o foaie cam de 1 cm grosime.Se aseaza intr- o tava unsa sau tapetata cu hartie de copt.
Desfacem bulionul in putina apa si ungem aluatul.Deasupra asezam toate celelate ingrediente dupa dorinta(mai putin usturoiul).Dam la cuptor pentru cca. 20 de minute.Daca dorim ca pizza noastra sa se caramelizeze usor deasupra,in ultimele 3-4 minute lasam numai partea de deasupra a cuptorului deschisa.Scoatem din cuptor si stropim cu un sos de usturoi cat este inca fierbinte.Acest fel de pizza este gustoasa atat rece cat si calda.Se poate chiar reancalzi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii